Merk

De merken uit onze collectie zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en diervriendelijkheid. Je hebt keuze uit deze merken:

Ducky Dons Ducky Dons is de grootste producent van donsproducten in Nederland. Ducky dons is ook hét merk voor kussens en dekbedden van eendendons. De donzen kussens en dekbedden zijn vaak gevuld met verantwoord dons uit Nederland. Vooral de prijs-kwaliteitsverhouding maakt de Ducky Dons collectie aantrekkelijk.

Duvet Doré Duvet Doré is het premium merk van Ducky Dons. De collectie bestaat voornamelijk uit luxe dekbedden en kussens gevuld met hoogwaardig ganzendons. Ook worden de producten afgewerkt met een mooie soepele tijk. De tijk is de hoes van een kussen of dekbed.

Vandyck Vandyck maakt voornamelijk kwalitatieve producten met een prachtig design. De kussens en dekbedden zijn Downpass-gecertificeerd. Ook ondergaan de producten een strenge kwaliteitscontrole van TUV. De prijzen liggen in het premium segment.

Kauffmann Kauffmann staat bovenaan als het gaat om kwaliteit. Het Duitse bedrijf gebruikt de beste donssoorten en de fijnste tijken voor een koninklijk gevoel. De volledige productie vindt plaats in Duitsland.

Donskussen.nl Op basis van feedback van klanten en retourdata hebben we de beste kussens en dekbedden ontwikkelt voor jou. Na meer dan 10 jaar intensief klantcontact en ervaring zijn we ervan overtuigd dat we de beste kussens en dekbedden hebben ontwikkeld voor een mooie prijs.

Texelwool Texelwool producten zijn geproduceerd op Texel en staan bekend om hun Nederlandse kwaliteit.