Over ons

Sinds 2010 verkopen wij donzen hoofdkussens en sinds kort hebben wij ook dekbedden aan ons assortiment toegevoegd. In een paar jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot de donzen hoofdkussen specialist van Nederland.

Donskussen.nl is een bedrijf dat gevestigd is in Enschede. De kracht van donskussen.nl is de eenvoud. Wij hebben een relatief klein assortiment, toch hebben wij voor elk type slaper een bijpassend kussen/dekbed. Dankzij ons kleine assortiment weten wij veel van onze producten af. De producten die wij aanbieden komen van grote merken die zeer goed over hun producten hebben nagedacht. De kussens die wij aanbieden worden in Nederland gefabriceerd en zijn van een hoge kwaliteit. Alle kussens en dekbedden zijn voorzien van een Nomite Label, dit is een label dat bevestigt dat de donzen kussens ook geschikt zijn voor mensen die allergische zijn voor huisstofmijt.

Donskussen.nl is al een aantal jaren actief en handelt tegenwoordig onder de handelsnaam: “Veko”. De Veko groep richt zich vooral op beddengoed. De Veko Groep heeft een aantal website’s online die actief zijn in de beddengoed branche. Ons doel is om onze klanten voor hun aankoop zo goed mogelijk te informeren en advies te geven. Dit doen we door onze website’s zo klantvriendelijk mogelijk te maken en alle producten aan te bieden tegen de laagste prijs. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan.